Året 2017

Snart er året 2017 over. tid for ettertanke og refleksjon. Et år med mye nytt og spenning, vårt første år er passert.Å drive salong har vært utfordrende men med en skyhøy læringskurve, er det masse som er lært og fortært og mulig å bygge videre på.

Her er et tilbakeblikk på hva året har gitt oss.

Januar- Elin startet hos oss og det er vi glade for. En stødig og dyktig frisør som virkelig har hjerte for faget. En bedre start på 2017 kunne vi ikke ha fått.Februar- Vi fikk telefonlinje og Var igang med session stylist kurs. Mars- En rolig måned

April- Vår i luften,Elin på fargekurs med Kevin Murphy sine color.me farger.Mai- 17.mai tid og Session stylist samling med Kevin Murphy. Inspirerende og spennende med teknikker vi har kunne ta med oss i salongen.Juni- En måned hvor vi var igang med kampanjer for å nå ut til flere. Dette ga gode resultater og vi fikk mange nye kunder ut av dette.Juli- En velfortjent ferie for oss, hvor vi tok oss den frihet til å stenge salongen i 2 uker.August- Vi aimer til studenter og det merkes at har gitt resultater. Vi ligger midt i et studieområde, og var bare et spørsmål om metode for at de skulle finne oss. Veldig hyggelig med den yngre garde i salongen. sjekk ut link og info her .September- Måneden hvor høsten er på vei.Kunden i fokus. Vi fikk to jenter i praksis som skal være med oss i 3 mns.. Vi har tatt inn Alchemic serien til Davines. Nå kan man holde hårfargen fresh på hjemmefront

  

  Oktober- Fotoshoot til årets frisør. Både Elin og Marianne har rukket å sende inn bidrag i siste liten.Vi krysser fingrene for nominasjon :) 

  November- Salongen ett år og det måtte feires med markering i salongen. Itillegg var siste samling med session stylistene over. Med dette kommer spennende samarbeid med Kevin Murphy på nyåret.   

Desember- Juleforberedelser, julebord,julekalender, julestress og mye å holde på med. Godt jula kom tilslutt :) Nå har vi senket skuldrene men fortsatt er dørene åpne i romjula. Vi ser tilbake på et år som har gitt oss en ansatt, kurs, muligheter til samarbeid og kan derfor ikke vente til neste år og hva 2018 har å tilby. 

En ting er sikkert, Elin skal på session stylist kurs når det er igang igjen, Marianne skal inn i nye samarbeid, Vi satser på kurs som kan inspirere og bidra til at vi holder oss på topp og kan yte det aller beste for våre kunder.

Men uten å røpe for mye eller se på fremtidsvisjonen, tar vi oss tid til å takke for dette året.Vi ønsker alle kunder, venner familie og kjente, en riktig god jul og et godt nyttår !Publisert 28.12.2017