Nytt år-,Nytt hår . Vi er klare!

Er du den personen med nyttårsforsett? Den som setter mål som  å ta mer vare på seg selv og se bra ut til enhver tid? 
Ja, vi kjenner oss igjen :) 

Målet for oss er akkurat det samme. I hvert fall ett av de. Ta tid til seg selv i de hektiske hverdagene og ikke minst kunne føle seg bra på grunn av dette.


Man må finne en balanse. En balanse av velvære og ro.
 Vi tilbyr akkurat dette i våre behandlinger. En avslappende hårvask med massasje. 
ALLE får massasje uansett- for vi vil gjerne bidra til en spaopplevelse knyttet til hårbehandling. 
Vi synes at vi fortjener et avbrekk og mulighet til å senke skuldrene etter hektiske dager. 
Fortjener vi, fortjener du det samme!


Esperanza hair er inspirert av latinamerikansk kultur, og der er det helt vanlig å skulle se bra ut. Damene kler seg og ter seg som ekte señoritas fra morgen til kveld og mennene er ikke noe dårligere til å fikse sveisen.


Hos oss blir du behandlet som en vaskeekte señorita og señor. 
Vårt mål er å få deg til å føle deg vel og føle deg fin.
og ikke minst, BLI FIN!
Du skal kunne komme inn i joggebuksa og svinge deg på gulvet vårt når du er ferdig og får se deg selv i speilet.
Du får komme som du er med hæler eller boots, skjørt eller bobledress om du vil. 
Nuestra casa es su casa :)


Vi er veldig glad i trendene so har vist seg i motebilde, ja tiden hvor omtrent alt er lov og kan passe inn i trendbilde.
Vi har i høst 2017 klippet mye pannelugg i ulike varianter og ser at dette er noe som fortsetter inn mot våren 2018. 

#tb2017lugg

Selv om trendene inspiserer oss til hva man skal ha osv. så er vi opptatt av at å gjøre håret slik du ønsker. 
Vi som salong er opptatt av at du skal skinne og føle deg vel. Vi er en salong som er inspireres av det maskuline og feminine samtidig som vi ønsker å se det perfekte i det uperfekte.

Vårt mål for året er å fortsette med å strekke oss oppover for å finjustere og perfeksjonere og tilrettelegge for hvert besøk vi har hos oss. 
Håper vi ser dere i år også :)

Produkter og tips

Vi er superfornøyde med Kevin Murphy og Davines og ønsker å dele de erfaringer og kombinasjoner vi tenker kan passe til ulike looks, og generell pleie som virkelig booster håret.
Første produktet vi ønsker å dele med dere er:

MAXI.WASH
En detox shampo som er undervurdert og lett og glemme. Skal man få produktene til å virke optimalt er det lurt å få en god rens på håret før noe annet. 
Trengs det volum i håret. Rens håret med denne,la den virke i noen minutter og skyll ut. Når du bruker volumprodukter etterpå da, som f.eks. anti.gravity så kjenner man at håret løfter seg samtidig som det føles luftig og rent.
Veldig mange menn er flinke til å velge denne. Sikkert fordi den får ut voks og styling fra håret uten problemer og den er i grønn emballasje. 
 Personlig synes vi at den kanskje er like god til de som synes håret blir fort fett. Da kan denne være med på å rense ut slik at håret føles rent og ikke minst hodebunnen også. For hardt for hodebunnen? Nei, det er akkurat det den ikke er. Kjempegod uten og irritere, sikkert fordi produktene er ment å være gode til huden også.

Har du blondt hår og lei av at det gulner fort? Da kan denne hjelpe deg også. 
For en ekstra boost, vask med denne først og tilfør lillapigmenter ved hjelp av Angel.blonde.
Fins ikke noen bedre miks enn disse for å holde blondinene kalde :)

Nå har vi forresten kampanje hvor du kan kjøpe 2 valgfrie produkter og få med maxi.wash på kjøpet!!!
Bedre blir det ikke :) CIRCLE CHRONICLE.

Vi har fått inn noen helt fantastiske kurer som passer til alle anledninger.


Her har du masker bygget på naturlige ingredienser og kan gi deg en skikkelig detox eller kan få håret ditt til å skinne for den røde løperen. Vi har en som virker forfriskende og perfekt for en god start på dagen og pleie for å bygge opp hår som trenger å få en skikkelig boost med næring. Du finner også kuren for deg med hastverk- en quickfix som er god for både håret og tidsklemma.

Noen av disse kurene er bygget på rød,gul og sort leire også er det noen som er mer en krem . 

Noen tenker at dette er porsjonsposer, og da kan vi si med engang nei. Her har du alt mellom 3-5 behandlinger på halvlang til langt hår og muligens flere til helt kort.

Du kan skreddersy og bruke kurene i ulike soner. Eksempelvis så kan det tenkes at du har et hår som fort blir fett og derfor er det lurt med en detox for hodebunnen, men lengdene trenger mer glans og fukt. Da vil detox og spotlight shine være en helt fantastisk kombo :)

Nå har vi disse til behandling i salong hvor du etterpå får muligheten til å ta med deg en hjem til eget bruk. 

Kom innom og spørr oss for den perfekte match!


Årets frisør 2018

Det er alltid gøy å være oppdatert og ikke minst delta i konkurranser. I fjor tok Elin og Marianne bilder som er levert inn til kategorien, "Årets frisør 2018". Dette er en pristisjetung pris innad i faget som er  med på å markere hva slags kreative mennesker vi frisører er.

Bildetaking.
Mariannes kusine, Tonje Halvorsen Walde, har vært våres fotograf.Ikke bare er man heldig at det finnes en fotograf i familien, men at hun er flink også kommer som et stort pluss. Her er hennes hjemmeside om man ønsker å se hva det er vi mener.


Lokasjon
Bildene skulle taes ute, og løkka er et område med veldig mange gode lokasjoner. Vi gjorde klar modellene i salongen, og tok turen nedover til Akerselva, nærmere sagt, rett ved kunsthøgskolen i Oslo.


Tema
Uttrykk for hår og modeller er viktig i denne sammenheng.Elin og Marianne hadde hver sin ide og visjon for bildene, og tankegangen var ganske ulik. Veldig spennende med så ulike bilder, som samtidig passer sammen på sin egen måte. 
Tida går fort
Fra når man tenker å ta bilder og til de faktisk skal leveres, går tiden ekstremt fort. Elin og Marianne har begge sendt inn bidrag tidligere år, og da som nå, var det like mye stress å få sendt de inn i tide.

Redigering.
Ikke lett å bli helt enig med seg selv om hvilke bilder man burde bruke sammen og ikke. Fotograf ser noe, og vi frisører ser på noe annet. Knappe tiden til å få alle detaljer klare. Fotograf,som tok våres bilder som en ekstra utfordring til hennes ordinære jobb og studier, hadde knappe tiden med å få alt på plass. Godt man har kontakter. En gammel kollega av Marianne, hjalp til mot slutten sånn at bildene ble slik vi ønsket, takk til @hildedkh

Regler
Det er en del regler som må overholdes og håret må såklart komme i fokus og det skal være en bildeserie som holder en rød tråd.. Konkurransen er igjennom Norges frisør og velæreforbund og prisfesten går alltid av stabelen en av de første månedene i året. Hvert år er det viktig å sjekke regler for å vite at man ikke bryter med noe så enkelt.
Bilder fra tidligere år kan også være til inspo og en ledetråd kanskje? sjekk ut tidligere bidrag fra årets frisør 2017 nominerte og vinnere.

Våres bilder?

Jo, nå er det som sagt regler som sier når man også kan pulisere bildene. Normal sett er dette i midten av desember, men på grunn av sykdom i juryen så er den forflyttet. bare å vente til uti januar. :)

Sommerens look 2017

Den store it-frisyren for damer er frisyre med pannelugg.
Den er kanskje ikke så tung som vi har sett den tidligere eller så lang som ifjor og året før. 

Noen mener at det skal være kort sveis med lugg men luggen glir godt inn og ser like trendy ut i halvlangt hår også.
 For sånn det ser ut nå, så er ikke den lange boben, som rekker til skuldrene på vei ut. Den forblir fortsatt in, og vil være en sveis for de som ikke helt har turt å ta steget enda.

Eller om man ser på Kardashian nå, så har hun ekstremt langt hår med litt 60-70 talls preg på og det er glatt.Nå kan rettetanga komme tilbake til stylingkitet, for det er rett hår som er tingen i år.

Vi har en keratinbehandling i salongen som har skutt i været, så dette tyder mye på at det er mange som ønsker seg det litt glatte myke håret.

Fargemessig så kan vi ta en pause fra de helt lyseste blonde, men heller møte den gyldenblonde eller lyse brunetten. 
Striper og naturlige nyanser ser vi mye samtidig som rosegold og cold brunette er i søkelyset. Soft pastell kan friske opp den ellers så vanlige fargen.