I hjertet på Løkka!

SALONGEN OG NÆROMRÅDE

Esperanza hair ligger godt plasser på Løkka. Vi befinner oss midt imellom Thorvald Meyers gate og Markveien med kort avstand fra 21 og 33 bussen ved Sannergata og trikk ved Birkelunden.
Vi ligger i en stille og rolig gate med gratis gateparkering. Det finnes også muligheter med parkering i sidegatene eller ved Rema 1000 og Kiwi. 

Salongen finner du i Øvrefoss, gata der naboene hilser og støtter opp lokale aktører, som oss.  Løkka er kjent for å være et urbant, kult og hipt område med laidback og avslappet folk som gjør det behagelig å være her.  

Dette er grunnen til at vi ønsket oss hit!

Vi var heldig å finne et så flott lokale, et lokale med originalt tregulv, høyt under taket, gode lysforhold og to etasjer.
Vi har store vinduer som gjør det lett å se oss, men også for oss å få lys inn. Vi har valgt et åpent landskap for salongen, som gir oss som frisører mulighet til å være lett tilgjengelig hele tiden. Vi har vaskeavdeling separat fra kundestasjonene, disse er ned i underetasjen. Her er det dempet belysning, lys og avslappende musikk som gir kunden mulighet til å koble helt av fra den hektiske hverdagen. Her kan man sitte i ro uten forstyrrelser i mykt saueskinn og god hodebunnsmassasje. 

Salongens hovedområde består av 5 kundestasjoner. Alle er veggplassert og har eget bord som vi bruker til servering av drikke, magasiner og produkter. Her kan man nyte og slappe av mens håret blir ordnet til latinske rytmer og gode råd og samtaler med frisøren.

ESPERANZA
Eierne har et sterkt knyttet bånd til Cuba og derav navnet
Esperanza som betyr håp.
Håp kan være så mye, men har man vært på Cuba så blir betydningen større.

Skjønnhet er viktig for Cubanerne og også noe vi er opptatt av. Håret er det største assesoaret man har, og derfor viktig å ta vare på. Hos oss har vi fokus på kvalitet, ikke bare behandlingsmessig men også med riktige produkter.
Vi har Kevin Murphy proukter og farger som er pleiende og bygger på naturlige stoffer. De er sulfatfri,parabenfri og crueltyfree.
                                 kevin murphy crueltyfree hos esperanza hair

I salongen er det avslappende med mulighet til å nyte nykvernet kaffe eller te. Latinske rytmer er med på glede og god atmosfære med en avslappende avdeling når hårvasken er nær. Da er det bare å koble helt av og nyte hodebunnsmassasje.