17 Mai nærmer seg med stormskritt.
Det er absolutt lov å pynte seg ekstra med hår og makeup,men aller først må den nydelige bunaden og alt tilbehøret på,det er viktig å ikke ødelegge helhetsinntrykket med rotete slitt hår og for mye sminke.
hår:styr unna perler ,glitterpynt i håret hvis du bruker bunad,hold looken så naturlig som mulig, fletter er kjempefint , det samme gjelder tvinninger. du kan la håret være løst med lett bevegelse, eller krølle det,sette vekk deler av håret eller hele håret er også kjempefint.Fordelen ved å sette opp håret er at det holder seg på plass hele dagen.,du fremhever ansiktet og gjerne fine detaljer som øredobber og hårpynt som hører til.
make-up: En fresh naturlig look er absolutt en vinner. For å få en naturlig look er hvordan du sminker huden avgjørende,bruk lett dekkende foundation som gjevner ut hudtonen,solpudder og en platerende rouge i kinnende.på øynene er det fint med jordfarger som grått og brunt,som fremhever øyenfargen din. mascara og litt gloss på leppene holder i massevis. Så er det bare å nyte dagen....

Dette er geniale tips til de andre anledningene ved bruk av bunad. Som konfirmasjon og  byllup :)